Liepos 27 dieną startavo stovyklos veikla – jos dalyviai rinkosi į pirmąją užsiėmimų dieną. Tąkart vyko stovyklos  atidarymas, dalyvių pristatymas.     Tai buvo diena, kada susipažinta su šešėlių teatru. Edukaciją , kaip pasigaminti šešėlių teatrą patiems, kaip vaidinti, vedė mokytoja Žydra Jomantienė. Ji suvaidino pasaką „Pagrandukas“. Vaikai vaidino su savo pasigamintais pasakų personažų siluetais.  Stovyklautojams surengta ekskursija „Ką mums pasakoja medinis šaukštas“ pas tautodailininką E. Gaubą. Vaikus labai sudomino šio drožėjo pasakojimas apie jo darbus iš medžio, apie tai, kaip menininkui kyla kūrybinės idėjos, temos, kaip pasirenkama darbų technika.  Jau ir pirmoji diena stovykloje vaikams padovanojo įdomių, įsimintinų ir maloniai netikėtų įspūdžių.  Stovykla bibliotekoje veikia liepos 27–rugpjūčio 1 dienomis.

Liepos 27 dieną startavo stovyklos veikla – jos dalyviai rinkosi į pirmąją užsiėmimų dieną. Tąkart vyko stovyklos  atidarymas, dalyvių pristatymas.

 

Tai buvo diena, kada susipažinta su šešėlių teatru. Edukaciją , kaip pasigaminti šešėlių teatrą patiems, kaip vaidinti, vedė mokytoja Žydra Jomantienė. Ji suvaidino pasaką „Pagrandukas“. Vaikai vaidino su savo pasigamintais pasakų personažų siluetais.

Stovyklautojams surengta ekskursija „Ką mums pasakoja medinis šaukštas“ pas tautodailininką E. Gaubą. Vaikus labai sudomino šio drožėjo pasakojimas apie jo darbus iš medžio, apie tai, kaip menininkui kyla kūrybinės idėjos, temos, kaip pasirenkama darbų technika.

Jau ir pirmoji diena stovykloje vaikams padovanojo įdomių, įsimintinų ir maloniai netikėtų įspūdžių.

Stovykla bibliotekoje veikia liepos 27–rugpjūčio 1 dienomis.