Lapkričio 21–25 dienomis Lietuvos suaugusiųjų švietimo asociacija 23-iąjį kartą organizavo Suaugusiųjų mokymosi savaitę „Mokymosi siluetai“. Radviliškio viešojoje bibliotekoje tris dienas iš eilės vyko šiai savaitei skirti renginiai.

Lapkričio 22-oji diena buvo paskelbta atvirų durų diena „Šiuolaikinė biblioteka – lanksti ir dinamiška“. Viešojoje bibliotekoje apsilankė Radviliškio, Pakruojo ir Joniškio Trečiojo amžiaus universiteto studentai, besimokantys anglų kalbos. Viešosios bibliotekos kiemelyje jie pasisveikino su Skaitančiu berniuku, apžiūrėjo Skaitytojų aptarnavimo skyriaus patalpas, susipažino su čia teikiamomis paslaugomis, domėjosi Žaislotekos veikla.

Lapkričio 23 d. Jaunimo studijoje bibliotekos lankytojai ir darbuotojai buvo supažindinti su nauja portalo www.ibiblioteka.lt aplinka. Renginio metu buvo pristatytos portalo galimybės, naujos priemonės, kuriomis gali naudotis visi Lietuvos bibliotekų skaitytojai.

Lapkričio 24 d. Interneto skaitykloje buvo surengta virtuali išvyka „Radviliškis anksčiau ir dabar“. Dalyviams buvo demonstruojamos skaidrės su senojo ir naujojo Radviliškio nuotraukomis. Vyko įdomi diskusija apie mūsų miesto virsmą šiuolaikiniu miestu. Dalyviai stengėsi prisiminti senąsias miesto erdves, kurios dabar jau neatpažįstamai pasikeitusios.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos