„Iš bibliotekos – į mokyklą“„Iš bibliotekos – į mokyklą“

Rugpjūčio 31 dieną Viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrius pakvietė savo skaitytojus – būsimuosius pirmokus – į rytmetį „Iš bibliotekos – į mokyklą“.  Viešosios bibliotekos direktorė  Violeta Šukaitienė pasveikino būsimuosius  pirmokus, palinkėjo jiems būti gerais mokiniais ir draugauti su knyga.  Renginio dalyvius linksmino DJ Rasa ir Gabrielius. Jie įtraukė vaikus į nuotaikingus žaidimus, linksmą viktoriną apie būsiančias mokyklines dienas. Tikra šventine dovana būsimiesiems pirmokams buvo Viešosios bibliotekos lėlių teatro „Boružėlė“ naujasis spektakliukas – Genovaitės Lukšaitės miniatiūra „Kliurka ir Pliurka ruošiasi į mokyklą“.

Rugpjūčio 31 dieną Viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrius pakvietė savo skaitytojus – būsimuosius pirmokus – į rytmetį „Iš bibliotekos – į mokyklą“.  Viešosios bibliotekos direktorė  Violeta Šukaitienė pasveikino būsimuosius  pirmokus, palinkėjo jiems būti gerais mokiniais ir draugauti su knyga.  Renginio dalyvius linksmino DJ Rasa ir Gabrielius. Jie įtraukė vaikus į nuotaikingus žaidimus, linksmą viktoriną apie būsiančias mokyklines dienas. Tikra šventine dovana būsimiesiems pirmokams buvo Viešosios bibliotekos lėlių teatro „Boružėlė“ naujasis spektakliukas – Genovaitės Lukšaitės miniatiūra „Kliurka ir Pliurka ruošiasi į mokyklą“.Rugpjūčio 31 dieną Viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyrius pakvietė savo skaitytojus – būsimuosius pirmokus – į rytmetį „Iš bibliotekos – į mokyklą“.  Viešosios bibliotekos direktorė  Violeta Šukaitienė pasveikino būsimuosius  pirmokus, palinkėjo jiems būti gerais mokiniais ir draugauti su knyga.  Renginio dalyvius linksmino DJ Rasa ir Gabrielius. Jie įtraukė vaikus į nuotaikingus žaidimus, linksmą viktoriną apie būsiančias mokyklines dienas. Tikra šventine dovana būsimiesiems pirmokams buvo Viešosios bibliotekos lėlių teatro „Boružėlė“ naujasis spektakliukas – Genovaitės Lukšaitės miniatiūra „Kliurka ir Pliurka ruošiasi į mokyklą“.

Smagiai pasibuvę, vaikai viena kojele jau tarsi įžengė į mokyklą, bet ir su biblioteka neatsisveikino – rytmetys paskatino juos tęsti draugystę su knyga.

Smagiai pasibuvę, vaikai viena kojele jau tarsi įžengė į mokyklą, bet ir su biblioteka neatsisveikino – rytmetys paskatino juos tęsti draugystę su knyga.Smagiai pasibuvę, vaikai viena kojele jau tarsi įžengė į mokyklą, bet ir su biblioteka neatsisveikino – rytmetys paskatino juos tęsti draugystę su knyga.

Mokslo metų išvakarėse suburti būsimuosius pirmokus į jiems skirtą renginį – Viešosios bibliotekos tradicija. Šiemet biblioteka į šventę jų pakvietė 25. Mokinukams įteikti kelialapiai į mokyklą, atminimo dovanėlės.

Viešosios bibliotekos informacija ir nuotraukos